Hoe kan ik een no-show aanduiden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien een klant niet komt opdagen kan je gebruik maken van de functie "no-show".

1. Ga naar de agenda
2. Dubbelklik op de afspraak
3. Klik op de knop "no-show"
4. Klik op "bevestigen"
👉 De afspraak wordt grijs in de kalender, om aan te geven dat de klant niet is
komen opdagen.
5. Je kan er nu meteen (eventueel) voor kiezen om deze klant te blokkeren van de
online booking of om een no-showmail* te verzenden (of beide).

*Indien je wenst gebruik te maken van de no-showmail lees dan zeker volgend artikel: Hoe kan ik de tekst in de no-show e-mail aanpassen?

Bij de afspraken in de klantenfiche (van de no-show) zal dit ook steeds duidelijk aangegeven worden.

❗ Mocht de de afspraak toch doorgaan (bvb klant is gewoon zonder waarschuwen veel te laat op de afspraak) dan kan je de "no-show" in de agenda nog annuleren.