Hoe kan ik een online voorschot (aanbetaling) terugbetalen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan in speciale omstandigheden besluiten om het online voorschot van de klant terug te betalen. Let op: Mollie rekent je ook transactiekosten aan voor restituties❗

Je kan een online voorschot of aanbetaling (automatisch) terugbetalen op 2 manieren:

• Via de klantenfiche

• Via de agenda

Via de klantenfiche

Via de klantenfiche kan je rechtstreeks terugbetalen via het tabblad "voorschotten".
Klik op de knop 'voorschot terugstorten'.

De knop zal veranderen naar de opmerking 'Terugstorting onderweg'.
Het kan tot 10 werkdagen duren voor Mollie de terugbetaling heeft verwerkt.

Via de agenda

De afspraak wordt in het salon geannuleerd en verwijderd vanop de agenda.

• Ga naar de agenda

• Open de afspraak door erop te dubbelklikken

• Klik op 'verwijderen'

• Kies 'terugstorten' en bevestig door opnieuw te klikken op 'verwijderen'

Via de agenda: de afspraak is een no-show

• Ga naar de agenda

• Open de afspraak door erop te dubbelklikken

• Klik op "No show"

• Kies 'terugstorten' en bevestigen

In de klantenfiche zelf zie je ook nu 'Terugstorting onderweg'.
Het kan tot 10 werkdagen duren voor Mollie de terugbetaling heeft verwerkt.

Wat gebeurt er in de dagontvangsten?

Indien een voorschot wordt terugbetaald, dan wordt het bedrag van het voorschot ook van de dagontvangsten afgehouden. Een voorschot wordt namelijk ook meegeteld in dagontvangsten op het moment van betaling.