Hoe kan ik de online boeking pagina personaliseren?

Via internet komen nieuwe klanten het eerst met uw salon in contact. Het is belangrijk dat deze eerste indruk dan ook past bij jouw salon!

Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een salon is een belevingsplaats. Maar vaak is het eerste contact die een klant heeft met een salon niet de fysieke locatie, maar via het internet. Zorg er dan ook voor dat deze uitstraling past bij hetgeen je als salon voor staat. Maak van de online boeking jouw paradepaartje.

Heb je een rustig salon waar relaxen centraal staat? Zorg ervoor dat de online boeking dat ook uitstraalt door middel van serene foto's met warme achtergronden.

Mag het in jouw salon wat minder rustig, staat de muziek lekker hard en hou je van kleuren? Gebruik dan eerder expressievere foto's met fellere kleuren.

Standaard kan je gebruik maken van onze foto's. Maar we raden je zeker aan om op zoek te gaan naar eigen foto's als je dat wenst zodat je een unieke beleving brengt.

Wil je all the way gaan? Organiseer dan een fotoshoot in je salon en gebruik deze foto's op de online boeking!

Hoe kan ik een foto van een dienst of menu toevoegen?

DIENSTEN
1. Ga naar "instellingen"
2. Ga naar "diensten"
3. Klik op de categorie en kies daarna de dienst waarvan je de foto wil toevoegen
of wijzigen.
4. Klik rechts op het vierkant met het potloodje.
5. Bovenaan zie je dat je een foto kunnen slepen of klikken. Je kan nu zelf een eigen foto kiezen die op je pc staat.

-> Indien je de foto van de categorie zelf wil wijzigen klik rechts op het vierkant met het potloodje.

MENU'S
1. Instellingen
2. Ga naar "menu's"
3. Kies het menu waarvan je de foto willen toevoegen of wijzigen.
4. Klik op de 3 puntjes en daarna op het vierkant met het potloodje.
5. Bovenaan zie je dat je een foto kunnen slepen of klikken.
Je kan nu zelf een eigen foto kiezen die op je pc staat.

ACHTERGRONDAFBEELDING
1. Instellingen

2. Agenda

3. Online afspraken
4. Scroll naar benenden - naar 'Achtergrondfoto online boeking'

5. Sleep/klik een foto in het voorziene kader (een foto van minimum 1200x800 pixels).

6. Klik onderaan op 'Opslaan'