Hoe kan ik een foto van een dienst of menu toevoegen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je online menu ziet er zoveel duidelijker uit met een foto erbij.
Zowel voor diensten als in de menu's gaan we ongeveer op dezelfde manier te werk

DIENSTEN
1. Ga naar "instellingen"
2. Ga naar "diensten"
3. Klik op de categorie en kies daarna de dienst waarvan je de foto wil toevoegen
of wijzigen.
4. Klik rechts op het vierkant met het potloodje.
5. Bovenaan zie je dat je een foto kunnen slepen of klikken. Je kan nu zelf een eigen foto kiezen die op je pc staat.

-> Indien je de foto van de categorie zelf wil wijzigen klik rechts op het vierkant met het potloodje.

MENU'S
1. Instellingen
2. Ga naar "menu's"
3. Kies het menu waarvan je de foto willen toevoegen of wijzigen.
4. Klik op de 3 puntjes en daarna op het vierkant met het potloodje.
5. Bovenaan zie je dat je een foto kunnen slepen of klikken.
Je kan nu zelf een eigen foto kiezen die op je pc staat.