Alle collectiesHR
HR module is vernieuwd, wat nu?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De HR module en de gebruikers-instellingen van Optios zijn zichtbaar veranderd, we helpen je graag op weg om alle oude en nieuwe functionaliteiten terug te vinden. 👍

GEBRUIKERS

De instellingen en functionaliteiten van de "gebruikers" zijn al deels verhuisd naar de HR-module. Enkel de "rechten" is een feature die je alleen onder gebruikers kan terugvinden.

Alle andere zaken zoals kennis en werkuren kan je op beide plaatsen (gebruikers en HR) of uitsluitend in de HR module aanpassen.

We raden dus aan om vanaf heden alle zaken - behalve de rechten - steeds aan te passen via de HR module:

• Gebruikers/medewerkers aanmaken

• Gebruikers/medewerkers verwijderen

• Gegevens gebruikers/medewerkers aanpassen

• Kennis van medewerkers bepalen

• Werkuren aanmaken (werkschema's) NIEUW

• Werkuren aanpassen NIEUW

• Afwijkende werkuren aanmaken (werkschema's overschrijven) NIEUW

• Afwijkende werkuren aanpassen NIEUW

​Gebruikers/medewerkers aanmaken

Gebruikers/medewerkers verwijderen

Gegevens gebruikers/medewerkers aanpassen

Kennis van medewerkers bepalen

Werkuren aanmaken (werkschema's)

Werkuren aanpassen

Afwijkende werkuren (werkschema's overschrijven)