Hoe kan ik kennis instellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer bepaalde medewerkers een behandeling niet kunnen of mogen uitvoeren, kan je dat via de instellingen uitschakelen. Op die manier kan een klant geen online afspraak maken voor die behandeling bij die kapper. De online reservatie zal altijd bij andere medewerkers de boeking plaatsen, die wel over de nodige kennis beschikken (kennis ingeschakeld).

Om de kennis van een medewerker in te schakelen ga je als volgt te werk
1. Instellingen
2. Gebruikers
3. Klik op een medewerker uit de lijst
4. Kennis
5. Schakel de vinkjes in, voor de behandelingen die de medewerker mag uitvoeren
6. Druk onderaan op "Opslaan"

Je zal opmerken dat naast de behandelingen overal '0' genoteerd staat. Indien een bepaalde medewerker trager of sneller werkt, kan je de tijdsduur van een behandeling langer of korter maken door de minuten aan te passen op hetzelfde scherm (kennis).

👉 Indien je zelf 10min doet over een bepaalde dienst (bvb "knippen dames") is de standaardtijd hiervan dus 10min. Indien de stagiaire bvb 20min doet over hetzelfde knippen dames" dan pas je dit dus aan in de kennis. Wanneer "knippen dames" online geboekt wordt bij jou, komt de deze in jouw agenda terecht met als duurtijd 10min. Als exact dezelfde dienst geboekt wordt bij de stagaire verschijnt deze "knippen dames" in zijn/haar agenda met een duurtijd van 20min.

Tip: Deze instelling enkel gebruiken als uw werknemer voor een dienst steevast meer/minder tijd nodig heeft. Als de tijdsduur 0 is, wordt de originele tijdsduur van de dienst gebruikt.