Hoe kan ik tijdsduur van een dienst langer of korter maken per werknemer?
Hoe kan ik tijdsduur van een dienst langer of korter maken per werknemer?

Ben je trager of sneller dan je medewerkers? Wil je een aangepaste duurtijd in de agenda per gebruiker? Dat is mogelijk!

Sara Meert avatar
Geschreven door Sara Meert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms ben je sneller of trager dan jouw medewerkers of collega's en dit kan problemen geven in de agenda qua tijdsduur. Je kan makkelijk instellen dat de tijd automatisch aangepast wordt per gebruiker!

1. Ga naar Instellingen
2. Ga naar Gebruikers
3. Klik op de werknemer waarvan u de tijdsduur vd dienst wil aanpassen
4. Klik op 'Kennis'
5. Geef bij de juiste dienst de nodige tijdsduur in minuten weer bij 'Custom Duration' of 'Gepersonaliseerde tijdsduur'
6. Opslaan

👉 Indien je zelf 10min doet over een bepaalde dienst (bvb "knippen dames") is de standaardtijd hiervan dus 10min. Indien de stagiaire bvb 20min doet over hetzelfde knippen dames" dan pas je dit dus aan in de kennis.

👉 Wanneer "knippen dames" online geboekt wordt bij jou, komt de deze in jouw agenda terecht met als duurtijd 10min. Als exact dezelfde dienst geboekt wordt bij de stagaire verschijnt deze "knippen dames" in zijn/haar agenda met een duurtijd van 20min.

Tip: Deze instelling enkel gebruiken als uw werknemer voor een dienst steevast meer/minder tijd nodig heeft. Als de tijdsduur 0 is, wordt de originele tijdsduur van de dienst gebruikt.

OPGELET ❗

Er is ook een instelling voor de tijdsduur van een dienst voor een specifieke klant.
De persoonlijke tijdsduur van een klant krijgt steeds voorrang!!

DWZ, wanneer je bij een gebruiker een persoonlijke werktijd instelt van bvb 15min voor een bepaalde dienst, maar diezelfde dienst staat bij de klant ingesteld als 30min, dan komt het ook in de agenda te staan als 30min.