Hardware
Hoe kan ik sms credits aankopen en bijbestellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onmiddellijk een pakket sms credits aankopen

Je kan uw account zelf sms credits bestellen om te gebruiken voor sms bevestigingen, herinneringen of een sms marketing campagne:

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Shop' in het instellingen-paneel

4. Selecteer onderaan het gewenste pakket (mini, starter of business)
5. Druk op "Bestellen".

Credits automatisch laten bijbestellen

Om te voorkomen dat uw sms credits op geraken is het interessant om deze automatisch te laten aanvullen. Dat kan op de volgende manier:

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Shop' in het instellingen-paneel
3. Schakel het vinkje in "Automatisch nieuwe sms'en bestellen indien de ondergrens is bereikt"
4. Geef uw ondergrens in, vb als er maar 50 sms credits over zijn.
5. Geef in hoeveel credits u automatisch wenst bij te bestellen.
5. Druk op "Opslaan" in het midden van je pagina

Let op dat je hier niet onderaan op bestellen klikt! Hierdoor zou je nog een extra pakket onmiddellijk bijkopen.