Hoe kan ik een omschrijving toevoegen aan een dienst?

Wil je meer info meegeven of duidelijkheid scheppen in je online boeking? Voeg dan een omschrijving toe die jouw klant wegwijs maakt!

Sara Meert avatar
Geschreven door Sara Meert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wens je info mee te geven aan je klant tijdens het online maken van een afspraak? Hebben jouw behandelingen wat toelichting nodig? Maak dan een omschrijving voor je diensten! Deze kan je zelf invullen in de (diensten) instellingen.

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Diensten' in het instellingen-paneel

4. Klik op een categorie

5. Klik op het gewenste dienst waar je de omschrijving wil bijvoegen.

6. Je klikt rechts van de dienst op het potloodje (bewerken).

7. Bij 'omschrijving' schrijf je dan de tekst die je wil.
8. Klik op 'Opslaan'.