Hoe kan ik het 'dashboard' activeren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het 'dashboard', een handige tool in de 'rapporten' om de belangrijkste functies voor jou op een rijtje te zetten. Je vind hier (per maand) terug wat de bezettingsgraad is van jouw salon, het best verkochte product, totale omzet...

👉 Om het dashboard te kunnen raadplegen heb je daar ook toegang voor nodig. Indien je deze functie niet kan zien heb je daar dus ook geen recht toe. Pas dit simpel aan in de gebruikers-instellingen (rechten).

2. Klik op het tandwiel linksonder.

3. Klik op 'Gebruiker' in het instellingen-paneel

4. Selecteer de juiste gebruiker en klik op 'Rechten'

5. Kies 'Statistieken'

6. Vink het recht 'permission.report.dashboard' aan

Het dashboard is nu zichtbaar voor deze gebruiker