Hoe kan ik SMS bevestiging en/of herinnering inschakelen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om SMS bevestigingen en/of herinneringen te gebruiken moet je aan enkele voorwaarden voldoen:

• In de klantenfiche moet er een gsm-nummer ingevuld zijn ✔

• In de klantenfiche moet het aangevinkt zijn om sms te ontvangen ✔

• In de instellingen moet het aangevinkt zijn om de SMS bevestiging te versturen ✔

• In de instellingen moet het aangevinkt zijn om de SMS herinnering te versturen ✔

• Er moeten via de instellingen (shop) SMS credits worden aangekocht ✔

Gegevens klantenfiche

In de klantenfiche moet er (per klant) een gsm-nummer ingevuld zijn en moet het (onderaan) aangevinkt zijn om SMS'en te ontvangen.

SMS bevestiging aanvinken in instellingen

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Agenda' in het instellingen-paneel

4. Ga naar 'Algemeen'

5. Vink de optie 'SMS bevestiging sturen van de afspraak' aan + opslaan

SMS herinnering aanvinken in instellingen

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Agenda' in het instellingen-paneel

4. Ga naar 'SMS herinneringen'

5. Vink één van de opties aan + opslaan

• Verstuur SMS aantal dagen vooraf

(je kan het aantal dagen zelf invullen eens je erop klikt)

• Verstuur SMS aantal uren vooraf
    (je kan het aantal uren zelf invullen eens je erop klikt)

• Calendar SMS reminder if not opened or clicked
    (deze optie werkt niet in combinatie met de 2 voorgaande!!)

Wel/Niet automatisch SMS'en verzenden naar alle klanten

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Klant' in het instellingen-paneel

4. Bij 'Algemeen' kan je eventueel de optie 'SMS herinneringen voor elke klant standaard ingeschakeld' aanvinken. Let op, dit zal enkel werken voor alle nieuwe klantenfiches - niet voor de bestaande.

SMS credits aankopen

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Shop' in het instellingen-paneel

4. Selecteer onderaan het gewenste pakket (mini, starter of business)
5. Druk op "Bestellen".