Hoe kan je een SMS herinnering versturen, wanneer de e-mail herinnering niet gelezen is?
Hoe kan je een SMS herinnering versturen, wanneer de e-mail herinnering niet gelezen is?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je nog meer no-shows vermijden en zorgen dat er zo veel mogelijk klanten komen opdagen? Dat kan met zo laag mogelijke kosten. 👏🏻

Optios kan namelijk automatisch detecteren wanneer een klant zijn e-mail herinnering niet geopend of gelezen heeft.
Sommige e-mail programma's bv. Apple Mail, blokkeren standaard het detectiemechnisme om te kunnen detecteren of een e-mail gelezen werd of niet.
Het is dus mogelijk dat de gelezen status niet getoond wordt of als ongelezen blijft staan
In dit geval zal de sms uitgestuurd worden om een no-show te vermijden

(Automatische SMS bestelling is aangeraden)

Stap 2: Activeer de SMS herinneringen, wanneer de klanten hun e-mail herinnering niet gelezen hebben.

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Agenda' in het instellingen-paneel

• Zorg dat je e-mail herinneringen ingeschakeld zijn

• Schakel de SMS herinneringen in, wanneer klanten hun e-mail herinnering niet gelezen hebben
    Gebruik deze niet in samenwerking met 1 van de opties erboven. Deze instelling kan alleen werken als het de enige is die aangevinkt staat.

Indien je hier nog extra hulp bij nodig hebt, aarzel dan zeker niet ons te contacteren via de chat knop rechts onderaan.