Hoe komt het dat er slechts enkele vrije momenten weergegeven worden en niet alle vrije momenten?
Hoe komt het dat er slechts enkele vrije momenten weergegeven worden en niet alle vrije momenten?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer de klanten die online proberen te reserveren slechts enkele vrije momenten te zien krijgen en niet onmiddellijk een overzicht van alle mogelijke vrije momenten, kan er een instelling aangepast worden zodat er meer vrije momenten zichtbaar zijn.

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Agenda' in het instellingen-paneel

4. Ga bij de agenda-instellingen naar 'Online booking'

5. Scroll naar onder naar de de optie "Maximaal aantal weergegeven vrije momenten op een dag" en stel het maximum aantal momenten in dat je wil tonen op de online booking.

👉 Hier kan je ervoor kiezen maximaal 50 vrij momenten weer te geven en indien gewenst ook een knop om te laten zien aan de klanten "toon alles", zodat ze op een gemakkelijke manier meer vrije momenten kunnen opvragen.

Wens je dat de afspraken aansluitend geboekt worden? Dan zijn de opties beperkt, tot zelfs maar 1 optie per dag, per klant.

Gebruik dan dit artikel: Aansluitend boeken