Hoe kan ik een vervaldatum toevoegen op mijn factuur?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel zelf de betalingstermijn in voor uw facturen. De vervaldatum op een factuur is namelijk de factuurdatum plus de betalingstermijn van de factuur.

Ga naar:
1. Instellingen
2. Selecteer kassa-instellingen

3. Algemeen
4. Scroll naar onder bij 'Register invoice due date offset in days'
Hier kan je de betalingstermijn in een aantal dagen ingeven.
5. Opslaan
6. Op je factuur wordt nu de vervaldatum automatisch berekend.

Van zodra je een factuur aanmaakt (handmatig of via de kassa) op een bepaalde dag wordt hier de ingegeven aantal dagen bij gerekend.