Hoe kan ik een omschrijving toevoegen aan een menu?

Wil je meer info meegeven of duidelijkheid scheppen in je online boeking? Voeg dan een omschrijving toe die jouw klant wegwijs maakt!

Sara Meert avatar
Geschreven door Sara Meert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wens je info mee te geven aan je klant tijdens het online maken van een afspraak? Hebben jouw behandelingen wat toelichting nodig? Maak dan een omschrijving voor je menu's! Deze kan je zelf invullen in de (menu) instellingen.

Een omschrijving aan een menu toevoegen creëert een pop-up kader met een knop 'doorgaan' waar jouw klant moet op doorklikken, alvorens ze ook effectief het desbetreffende menu kunnen selecteren... Er verandert niets aan de inhoud van de menu's of het boeken zelf, je kan de klant er gewoon info bij geven.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AAN DE SLAG!

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Menu's' in het instellingen-paneel

4. Klik op het gewenste menu waar je de omschrijving wil bijvoegen.

5. Je klikt op de 3 puntjes rechts van het menu en dan op het potloodje (bewerken).

6. Bij 'omschrijving' schrijf je dan de tekst die je wil.
7. Klik op 'Opslaan'.

OPGELET

❗ Let erop dat je dit dan ook overal toepast waar nodig, het moet menu per menu ingevuld! Dit kan vrij snel door de tekst steeds te kopiëren en plakken. Denk maar aan de omschrijving van een kleurtechniek, dit moet je bij alle lengtes toepassen, voor elke kleur.