Directe online boeking link naar een menu of dienst

Je wil graag een extra beschrijving op je website plaatsen over je diensten en klanten met één klik op de knop deze dienst laten boeken

Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om een directe link te maken die verwijst naar het kalender scherm van de online boeking. Met die directe link moeten klanten niet meer gaan kiezen tussen verschillende categorieën of menu's. De klanten komen rechtstreeks op het scherm om een bepaalde dienst te boeken.

1. Ga naar je online boeking

2. Klik door tot waar je een directe link wil maken
3. Op de dienst/het menu die je wil linken "rechtermuis" klikken
4. kopieer link (copy link)

5. De link promoten.

Let op: Bij wijzigingen aan de dienst of menu kan de url wijzigen, deze zal potentieel ook vervangen moeten worden