Hoe kan ik een verkocht product terugnemen en terugbetalen?
Anicée Van Camp avatar
Geschreven door Anicée Van Camp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw klant komt terug naar uw salon om te melden dat ze per ongeluk het foute product heeft aangekocht en graag een terugbetaling zou willen krijgen.

1e Stap: De rekening
1. Druk op kassa

2. Druk op logboek
3. Geef de datum in bovenaan waarop de originele rekening stond
4. Klik op weergeven in de rekening
5. Haal het foute product weg via de X achter het product.
6. Ga terug naar de rekening in het logboek
7. Klik op wijzigen in de rekening
8. Pas het bedrag aan bij het juiste betaalmiddel.
9. Als het originele kassaticket afgerekend werd met een ander betaalmiddel dan cash. Doe een cash uitname op vandaag in de kassa als u cash terugbetaald heeft met de reden erbij om de kassa vandaag te doen kloppen.

10. Als het originele kassaticket afgerekend werd met alleen cash, moeten jullie geen terugbetaling cash registeren.

2e Stap: Het product.
1. Klik op producten icoon

2. Klik op product zoeken en zoek het product op die teruggebracht werd
3. Open het product en klik op wijzigen
4. Bij "in voorraad" ga je het vermeerderen met het aantal die teruggebracht werd