Problemen
Waarom ontvang ik geen bevestigingsmail als manager?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om voor elke online afspraak zelf een e-mail te ontvangen. Zodat je een overzicht kan bijhouden en eventueel manueel online geboekte afspraken kan controleren.

Als u zelf geen e-mail ontvangt voor afspraken, controleert u even volgende instellingen
* Uw e-mail in uw account. Staat deze ingevuld en is ze correct?
1) Instellingen
2) Account
3) Algemeen
4) E-mail invullen
5) Opslaan

* Staat het aangevinkt om e-mails te sturen naar de manager?
Dit kan je checken via:
1) Instellingen
2) Agenda
3) Online afspraken
4) Verstuur bevestigingsmail naar de manager aanvinken
5) Opslaan

Staat alles reeds correct ingesteld? Dan worden de e-mails vermoedelijk geblokkeerd door uw spamfilter. Het volstaat om onze mails als veilig aan te duiden.
Vindt u ook niets terug in uw spamfolder, laat het weten via een mail aan onze support zodat we dit beter kunnen bekijken.
support@optios.net