Problemen
Wat moet ik doen als er geen internetverbinding is?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien u geen vaste internetverbinding (geen wifi) heeft en toch wenst verder te werken met Optios, kan u steeds een WiFi hotspot maken van uw smartphone (Indien deze over een mobiele internetverbinding 3G/4G beschikt).

Zet een persoonlijke hotspot op!

Ga op je iPhone naar:

• Instellingen
• Mobiel Netwerk > Schakel dit in

• Persoonlijke hotspot > Schakel dit in

• Kies om zowel bluetooth als wifi te gebruiken

• Op je computer zal je nu "iPhone van Gilles Cornelis" zien verschijnen, tussen de netwerken.
(Dit staat rechts onderaan je scherm, waar je normaal met je wifi verbindt)

• Klik op het netwerk "iPhone van Gilles Cornelis" en geef het wachtwoord in dat je op je iPhone ziet staan

! Pas wel op met de limiet van je verbruik van 3G of 4G, dat je dit niet overschrijdt