Alle collectiesHR
Hoe stel ik rechten in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als manager van uw salon heeft u meestal alle rechten aangeklikt waardoor u binnenin het systeem alles kan bekijken en beheren. In uw afwezigheid wenst u echter dat uw medewerkers enkel bepaalde handelingen kunnen maken of geen rapporten kunnen inkijken.

1. Ga naar "Instellingen".

2. Ga naar "Gebruikers".

3. Klik op "Rechten".

De bovenste knop zal meteen alle rechten en subrechten aan/afvinken.
    Je kan ook per module rechten bekijken en bewerken door op het vinkje ernaast te klikken.

Lees zeker ook het artikel:
Hoe blokkeer ik de toegang tot de agenda voor mijn werknemers?