Hoe kan ik mijn cabines of discrete ruimte instellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor sommige salons is het noodzakelijk dat er een cabine wordt aangemaakt. De cabine wordt dan bv. gebruikt voor kankerpatiënten die een pruik wensen en een discrete behandeling wensen die niet in de publieke salon kan plaatsvinden. Of voor een specifieke schoonheidsbehandeling (bv. ontharing) waarbij die enkel kan plaatsvinden in de cabine waar het apparaat (IPL laser toestel) daarvoor aanwezig is.

Cabines kunnen aangemaakt worden op de volgende manier

1. Druk op "Instellingen"
2. Druk op "Agenda"
3. Druk op "Cabines"
4. Druk op "Aanmaken"
5. Vul de naam van de cabine in
6. Druk op "Opslaan".

Wanneer klanten die online reserveren ook in de cabine mogen reserveren, zal je dat bij de diensten moeten aanduiden. De software moet namelijk weten bij welke diensten de cabine moet geblokkeerd worden. Dat kan op de volgende manier:

1. Druk op "Instellingen"
2. Druk op "Diensten"
3. Selecteer een categorie van diensten (bv. ontharingen)
4. Druk op het eerste wijzigen icoontje rechts naast de naam van de dienst (bv. IPL sessie 60 min)
5. Vink onderaan de cabines aan waar deze dienst kan plaatsvinden.
6. Druk op "Opslaan"

Wanneer iemand nu de dienst "IPL sessie 60 min" minuten zal online gaat boeken, zal er een medewerker geblokkeerd worden in de agenda en bijkomend de cabine "Ontharingscabine" geblokkeerd worden gedurende 60min, omdat de medewerker gedurende die tijd bezig is met de ontharing in de ontharingscabine.