Hoe kan ik een opmerking of kleurformule van de klant fiche raadplegen vanuit de kassa?
Hoe kan ik een opmerking of kleurformule van de klant fiche raadplegen vanuit de kassa?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een klant gaat afrekenen kan het handig zijn om de klant fiche met een opmerking, kleurformule of kleuring op te vragen of aan te vullen. Je vindt de mogelijkheid om een opmerking op te vragen door te klikken op "opmerkingen" rechts bovenaan de rekening.

Let wel op! Je moet instellen of de opmerkingen zichtbaar moeten zijn op de kassa tijdens het afrekenen! Je kan dit gemakkelijk instellen bij de klant fiche zelf. Ga naar:

1. Klanten - zoek de klant op
2. Klik op het icoontje met het potloodje van de gewenste opmerking/kleurformule

3. Vink onderaan "Zichtbaar op de kassa" aan
4. Druk op "Opslaan"

Het kassa-icoontje verschijnt bij de opmerking, deze kan dus opgevraagd worden bij het afrekenen.

Nu kan u vanuit de kassa de opmerking opvragen en eventueel bijwerken door op het vergrootglas te klikken.

Wil je steeds een automatische reminder voor de opmerkingen in te vullen? dat kan ook!! Ga hiervoor naar : Hoe kan ik een herinnering instellen voor het invullen van een opmerking of kleurformule vanuit de kassa?