Hoe kan ik prijzen van producten in bulk aanpassen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan de prijs van een product of meerdere producten op verschillende manieren aanpassen. De nieuwe bulk versie zorgt ervoor dat je alle verkoopprijzen met 1 klik kan aanpassen aan de hand van een %, en dit zowel duurder als goedkoper! Dat is veel tijd sparen die je ergens anders kan gebruiken.

Je kan dus de prijs van een product aanpassen:
- handmatig (product openen en aanpassen)
- via automatische productwijzigingen
- via de bulk edit
- via de prijzen bulk edit

Prijzen in bulk wijzigen

1. Ga naar 'producten'.
2. Ga naar 'Prijzen in bulk wijzigen'.
3. Selecteer het merk (of meerdere merken) waarvan je de prijzen wil wijzigen.
4. Klik op het icoontje naast dit merk.

5. Je kan nu alle categorieën van dit merk aan en/of uitvinken naar keuze.

6. Klik op de knop onderaan 'Prijzen in bulk wijzigen'

7. Je kan nu een percentage % ingeven waarmee je verkoopprijzen zullen stijgen/dalen.

Opgelet❗
Wanneer je prijzen via bulk aanpast en nadien toch nog automatische productwijzigingen selecteert, dan zullen jouw eerste wijzigingen opnieuw overschreven worden door de prijzen van onze database (door middel van de automatische productwijzigingen dus).