Marketing
Hoe kan ik Mailchimp integreren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je graag mails opmaken en versturen vanuit Mailchimp? Dan kan je heel gemakkelijk jouw bestaande e-mailadressen uit Optios laten synchroniseren met Mailchimp. Zo hoef je de e-mailadressen niet meer manueel toe te voegen in Mailchimp.

In onderstaande video tonen we hoe je de koppeling gemakkelijk kan maken, en geven we een klein voorbeeld hoe je een mail in Mailchimp kan opmaken.

Hoe kan je Mailchimp koppelen?

1. Ga naar Instellingen

2. Marketing

3. Klik op 'Verbind met mailchimp'

4. Vul hier de login gegevens in van jouw Mailchimp account. Heb je nog geen Mailchimp account? Dan kan je deze makkelijk aanmaken via de knop 'Create Account'

5. Volg de stapjes uit de video om de koppeling te finaliseren