Klanten
Klantenfiche laten vervolledigen door de klant via een QR code
Klantenfiche laten vervolledigen door de klant via een QR code

Wil je graag dat jouw klanten hun klantenfiche aanvullen wanneer ze in het salon zijn via een Tablet of via hun eigen smartphone? Dat kan!

Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1. Zoek de klantenfiche, of maak een nieuwe klantenfiche aan

Stap 2. Klik op 'Vervolledig Klantengegevens.

Stap 3. Er zal een QR code tevoorschijn komen die je kan laten inscannen door de klant.
Gebruik je een aparte Tablet in de zaak hiervoor? Dan hoef je de QR code niet in te scannen, maar klik je op de link 'Aanvullen op dit apparaat'.

Stap 4.

De klant vult zijn/haar klantengegevens aan.