Hoe kan ik inloggen / aanmelden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de video hieronder tonen we stap voor stap hoe je kan inloggen in Optios.

Je zal de volgende stappen moeten nemen:

1. Geef eerst je Optios ID in. Je Optios ID is een unieke cijfercombinatie die bestaat uit cijfers.
    Je vindt je Optios ID ook terug op je factuur. Vind je deze niet meteen terug? Contacteer dan onze support via de chat of mail naar help@optios.net

2. Vervolgens zal je de gebruiker moeten kiezen waarmee je wil inloggen.

3. Daaropvolgend geef je het wachtwoord in, en klik op Aanmelden.
    Aan iedere gebruiker werd bij de opstart een wachtwoord gekozen.

Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan onderaan op 'wachtwoord vergeten', je zal dan een mail ontvangen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Lukt het nog steeds niet? De gebruiker die de manager rechten heeft, en dus de instellingen kan aanpassen, kan voor iedere gebruiker een (nieuw) wachtwoord instellen.

Je kan ook steeds de support contacteren via de chat functie of mail naar help@optios.net