Hoe kan ik de klantentevredenheid meten? (feedback)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je weten hoe tevreden de klanten zijn? Een goede meting over de klantentevredenheid geeft immers een goed beeld over de gezondheid van je zaak.

Nu kan je met Optios de klantentevredenheid gemakkelijk te weten komen. Er word namelijk een e-mail verstuurd naar de klant na het afrekenen op de kassa. In de e-mail kan de klant a.d.h.v. een lachend of droevig gezichtje aanduiden wat zijn/haar ervaring was. Daarnaast is het ook mogelijk voor de klanten om hun opmerkingen door te geven.

Om de klantentevredenheid te activeren kan je volgende stappen volgen
1. Instellingen
2. Klanten
3. Algemeen
4. Schakel het vinkje "Klantentevredenheid" in
5. Druk op opslaan

Om de feedback van de klanten nadien te raadplegen kan je klikken op
1. Klanten
2. Feedback

Om de feedback te publiceren neem kijkje naar volgend artikel:
Hoe kan ik de feedback / reviews van mijn klanten publiceren?