Hoe kan ik mijn apparaten instellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor sommige salons is het noodzakelijk dat er een "apparaat" wordt aangemaakt. Dit apparaat wordt dan gebruikt voor een specifieke behandeling en kan maar op één moment gebruikt worden. Bv, een IPL-toestel voor laserontharing.

Volg deze stappen om apparaten aan te maken:

1. Druk op "Instellingen"
2. Druk op "Agenda"
3. Druk op "Apparaten"
4. Druk op "Aanmaken"

5. Vul de naam van het apparaat in
6. Druk op "Opslaan".

Koppel de juiste diensten aan het apparaat

Wanneer klanten online een dienst kunnen reserveren die wordt uitgevoerd met dit apparaat, zal je dat bij de diensten moeten aanduiden. De software moet namelijk weten bij welke diensten het apparaat gebruikt wordt. Dat kan op de volgende manier:

1. Druk op "Instellingen"
2. Druk op "Diensten"
3. Selecteer een categorie van diensten (bv. IPL sessie 60 min)
4. Druk op het eerste wijzigen icoontje

5. Vink rechts onderaan het apparaat aan waarmee deze dienst wordt uitgevoerd
6. Druk op "Opslaan"

Wanneer iemand nu de dienst "IPL sessie 60 min" online gaat boeken, zal er tijdens dit moment geen mogelijkheid meer zijn voor een andere klant om deze of een andere laserontharing te boeken. Ook niet indien er meerdere medewerkers (of cabines) vrij zijn. Alle diensten die gelinkt zijn aan het IPL-toestel zullen geblokkeerd worden voor de online boeking, omdat de medewerker gedurende die tijd bezig is met dit apparaat.