Hoe verwijder ik een afwezigheid of vakantie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U heeft in de agenda een verlof of afwezigheid toegevoegd en wil deze opnieuw verwijderen? Een geplande vakantie die niet doorgaat? Of iemand is gedurende een bepaalde periode minder lang afwezig of ziek dan voorzien? Je kan deze "afwezigheid" makkelijk verwijderen.

Afwezigheden kan je eenvoudig verwijderen via:
1. Instellingen
2. Afwezigheden
3. Selecteer een medewerker of "algemene afwezigheden"
4. Klik op het vuilnisbakje rechts

Er verschijnt een rode balk over de verwijderde afwezigheid.

Opgelet! De verwijderde afwezigheid staat dus nog even zichtbaar (met de rode balk), maar eens je de pagina vernieuwt of uit de instellingen gaat, zal het verlof permanent verdwenen zijn. Indien je deze per ongeluk hebt aangevinkt en deze afwezigheid niet wil verwijderen klik je opnieuw op de rode balk "Deze afwezigheid is verwijderd. Ongedaan maken". Het verwijderen wordt zo ongedaan gemaakt.