Marketing
Hoe kan ik een marketing campagne aanmaken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De ideale manier om uw klanten snel op de hoogte te brengen is via de marketing campagne. Vanuit de campagne module kiest u of u een e-mail campagne of een sms campagne wil uitsturen.

Let op! Voor de SMS campagne zal u credits nodig hebben.

1. U begint door de naam van uw campagne in te geven ➢ opslaan
2. Nu klikt u op het vergrootglas achter de campagne naam.
3. We voeren nu onze klanten in waarnaar we de campagne willen sturen.
Standaard staat dit op 'alle klanten' maar u kan ook één of meerdere filters
toepassen. Hiermee kan u bv enkel naar de vrouwen sturen of zelf vrouwen die
bv. een wimper extensie hebben gedaan.
4. Klik op filter toepassen en daarna op klanten toevoegen. Je kan klanten terug
verwijderen door op het vinkje naast klanten toevoegen te klikken of nog een klant toevoegen naar keuze. Eens we onze klanten toegevoegd hebben, gaan we onze
campagne zelf opstellen.
5. Je kan een foto toevoegen (Uw logo komt er reeds automatisch op)
6. Als onderwerp zet je de titel die je wil geven.

Let op: zonder onderwerp zal het niet mogelijk zijn om de campagne te versturen.
De tekst kan je verzorgen zoals je zelf wil.

7. Je kan op voorbeeld klikken om te zien hoe de campagne eruit ziet.
8. Voor u verstuurd, klikt u nog even op campagne controleren.
U ziet het type campagne en naar hoeveel klanten u deze zal versturen.

Wilt u nog een aanpassing maken, kan dat via vorige.

Nog enkele tips:

❌De klant kan niet op deze mail rechtstreeks antwoorden - deze wordt namelijk van een server verstuurd, niet van jouw persoonlijk mailadres
Jouw contactgegevens staan sowieso zichtbaar onderaan in je marketing, maar het is goed om de klant nog even te duiden dat als ze willen antwoorden, dit naar jou moeten doen via jouw e-mail adres.

✔️ zorg dat je zelf ook als klant in je klantenbestand zit, dan krijg je ook je eigen marketings aan en zie je meteen of die goed is

❌Geen emoticons of emoji's gebruiken, deze worden helaas (nog niet) ondersteund en zullen fouten geven - bv alle tekst daarna verdwijnt

Helemaal klaar? Versturen maar!