Marketing
Hoe kan ik een automatische campagne aanmaken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de automatische campagne kan je via filters automatisch een mail uitsturen naar je klanten zonder telkens opnieuw een mail te hoeven opmaken.

Via de marketing module kiest u voor de automatische campagne. Je kan zowel een e-mail campagne als sms campagne versturen, maar voor de sms campagne heeft u sms credits nodig. Opslaan welke keuze u maakt. Kies welke campagne u wil aanmaken via de mogelijke filters
De campagne staat standaard nog niet actief. Je kan deze activeren of terug deactiveren via de knop bovenaan. Je kan gemakkelijk controleren wat de status is van de mail in het overzicht van automatische campagnes. Een groen vinkje toont een actieve campagne, een rood kruisje betekent dat deze inactief staat.

U maakt de campagne zoals u hem graag wil versturen en onderaan dient u aan te duiden hoeveel dagen voor of na ... de e-mail wenst uit te sturen.

✔️De automatische mail zal versturen indien er in de klantenfiche
- een verjaardagsdatum volledig werd ingevuld
- een geldig e-mail adres / gsm nummer staat
- Nieuwsbrieven versturen staat aangevinkt
❌ De klant kan niet antwoorden op deze e-mail.
❌ Het gebruik van emoji's/emoticons is niet toegestaan.