Rapporten
Hoe kan ik de medewerker statistieken aanpassen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vele salons werken intensief met hun statistieken en proberen op die manier hun medewerkers te motiveren. Het is echter zo dat het niet altijd lukt om alle gegevens onmiddellijk correct via de kassa in te geven. Het is begrijpelijk dat een medewerker tijdens het afrekenen veel zaken moet gaan invullen en mogelijk al iets vergeet. Bijvoorbeeld de aanduiding wie er welke behandeling heeft uitgevoerd. Om als zaakvoerder/kapper de juiste statistieken per medewerker te kunnen bekijken, kan er na het afrekenen nog ingegeven worden wie er welke dienst uitgevoerd heeft. Of welke medewerker er welk product verkocht heeft.

Het is echter zéér eenvoudig om de medewerker statistieken te corrigeren.

1. Kassa

2. Logboek

3. Onderaan "selecteer medewerkers" te selecteren

4. Kies bovenaan de datum waar de medewerkers aangeduid moeten worden per dienst of product, door op de datum te klikken of met de pijltjes links/rechts door de dagen te navigeren.

5. Kies per dienst of product rechts de juiste medewerker

6. Eens alle medewerkers correct aangeduid zijn kan je de gecorrigeerde statistieken opnieuw raadplegen