Ik heb de verkeerde betaalmethode ingegeven, hoe kan ik dit corrigeren?
Ik heb de verkeerde betaalmethode ingegeven, hoe kan ik dit corrigeren?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heeft u in het systeem per ongeluk op cash geklikt terwijl de klant eigenlijk via bancontact heeft betaald of u gaf al aan dat de klant met bancontact betaald terwijl deze nu toch liever contant betaald?

Je kan de afgewerkte rekening nog aanpassen op deze manier.

1. Ga naar Kassa

2. Selecteer het logboek
3. Ga naar de rekening waar het foute betaalmiddel werd ingegeven en klik op 'wijzigen'
4. In de pop-up geeft u het bedrag in bij het correcte betaalmiddel en verwijdert u het bedrag bij het foute betaalmiddel.
5. In het logboek ziet u nu dat het foute betaalmiddel werd tegengeboekt en het correcte werd ingezet.

Let op! Wanneer er geen nieuw betaalmiddel wordt ingegeven en het oude wordt verwijderd, dan krijgt u een waarschuwing "Indien het totaalbedrag 0€ bedraagt wordt het ticket verwijderd"
De rekening zal hiermee uit het logboek verdwijnen.