Hoe kan ik meerdere klanten samen afrekenen op de kassa?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er een kind samen met de moeder langskomt en de moeder het volledige bedrag betaald. In dat geval is het handig om deze twee personen samen op de kassa af te rekenen. Daarvoor ga je als volgt te werk:

1. Druk op "Kassa"
2. Selecteer de klant die moet afgerekend worden (bv. de moeder)
3. Druk onderaan op "+ Klant"
4. Selecteer de tweede klant (bv. het kind)

Nu is het mogelijk om voor beide klanten de diensten te selecteren bv. voor de moeder de dienst "knippen" en voor het kind de dienst "knippen".