Kan ik afspraken afprinten voor mijn klanten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kan vanop de agenda een enkele afspraak afdrukken voor uw klant door de afspraak te openen en afdrukken te kiezen.
Je kan hier zelf aangeven wat er afgedrukt moet worden en de printer kiezen.

Klanten die vaak bij u langskomen en meerdere afspraken hebben staan krijgen graag een geheugensteuntje mee waarmee ze gemakkelijk de data van afspraken kunnen overlopen.
Je kan alle afspraken -inclusief herhalende- afspraken voor één jaar lang uitprinten met uw ticketprinter.

1. Ga naar Klanten

2. Selecteer de klant
3. Ga naar Afspraken
4. Klik op 'print geplande afspraken'