Hoe komt het dat klanten niet online kunnen reserveren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je klant kan niet reserveren online? De klanten kunnen geen vrij moment vinden?

Dat zal meestal aan de instellingen van de kennis liggen. Je kan deze instellingen eenvoudig controleren op volgende manier
1. Instellingen
2. Gebruikers
3. Selecteer een gebruiker in de linker kolom
4. Druk op "Kennis"
5. Controleer of de dienst die in het menu zitten, waarvoor de klant probeerde te boeken, allemaal ingeschakeld zijn.
6. Druk op "Opslaan"

Controleer best even alle gebruikers hun kennis, om te zien of alles wel degelijk ingeschakeld is.