Hoe kan ik het eerste scherm op de online reservatie overslaan? Want er is toch maar één knop.
Hoe kan ik het eerste scherm op de online reservatie overslaan? Want er is toch maar één knop.
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je tijdens het online reserveren de indruk dat er te veel klikken aan bod komen. Soms kan dat eenvoudig opgelost worden door de eerste stap weg te werken. (bv. als er maar één knop op het eerste scherm staat als de klanten online moeten gaan boeken).

Het eerste scherm overslaan kan op volgende manier:
1. Instellingen
2. Menu's
3. Klik op de eerste & enige knop (bv. esthetiek)
4. Druk op "Manueel sorteren inschakelen"
5. Klik en sleep de knoppen die onder esthetiek vallen, naar de eerste kolom (zoals aangetoond in de video)
6. Druk op "Wijzigen inschakelen"
7. Druk op de 3 puntjes rechts naast de naam van de eerst knop (bv. esthetiek)
8. Druk op het verwijderen icoontje

Op die manier zullen klanten onmiddellijk alle knoppen te zien krijgen die onder de eerst knop verborgen zaten en kunnen klanten sneller hun online reservatie maken.