Klanten
Hoe kan ik de templates gebruiken in de opmerkingen (in de klantenfiches)?
Hoe kan ik de templates gebruiken in de opmerkingen (in de klantenfiches)?
Sara Meert avatar
Geschreven door Sara Meert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan al de klantgeschiedenis of notities over jouw klanten kwijt in de opmerkingen in de klantenfiches. Je kan deze onderverdelen in categorieën, een herinnering toevoegen, alsook een template.

De template tekst zorgt ervoor dat er steeds een vooropgemaakte tekst aanwezig is die je enkel en alleen moet aanvullen, zoals bvb een anamnese.

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Klanten' in het instellingen-paneel

4. Ga naar 'Categorieën'

5. Maak een nieuwe categorie aan of bewerk een bestaande door deze te openen
6. Noteer onder 'template' de tekst die je steeds opnieuw wenst aan te vullen

7. Ga naar een klantenfiche
8. Klik op de juiste categorie (bvb Anamnese)
9. Vul de template tekst aan + opslaan