Hoe kan ik een voorschot vragen voor een online afspraak van specifieke klanten?
Hoe kan ik een voorschot vragen voor een online afspraak van specifieke klanten?

Wens je enkel een voorschot te vragen bij bepaalde klanten? Dat kan! Lees hier hoe je dit kan instellen.

Sara Meert avatar
Geschreven door Sara Meert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een voorschot vragen voor specifieke klanten kan op 2 manieren. Vooraleerst moet je de optie aanvinken in de instellingen:

1. Ga naar instellingen
2. Klik op het tandwiel linksonder.
3. Klik op 'Agenda' in het instellingen-paneel

4. Ga naar 'Online afspraken'

5. Vink de optie 'Voorschotten voor specifieke klanten die online boeken' aan
en opslaan

Optie 1: Via de klantenfiche

• Ga naar de fiche van de klant(en) waarbij je steeds een voorschot wil vragen

• Vink onderaan de klantenfiche de optie 'Voorschot is verplicht' aan

Optie 2: Via de agenda

• Heb je een no-show?

• Klik de afspraak open en klik op 'No show'

• Er komt een pop-up met de optie 'Volgende keer een voorschot laten betalen'
    Vink deze 'Volgende keer een voorschot laten betalen' aan + bevestigen

Werk je nog niet met de online voorschotten? Lees dan eerst dit artikel hoe je een online voorschot kan vragen.