Hoe kan ik de achtergrondafbeelding voor de online booking instellen of wijzigen?
Hoe kan ik de achtergrondafbeelding voor de online booking instellen of wijzigen?
Sara Meert avatar
Geschreven door Sara Meert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je jouw online booking net dat ietsje meer geven? Wil je een kenmerkende foto voor jouw zaak toevoegen als achtergrondafbeelding? Dat kan! Het personaliseren van je online booking komt ook steevast professioneler over.

Ga naar:
1. Instellingen

2. Agenda

3. Online afspraken
4. Scroll naar benenden - naar 'Achtergrondfoto online boeking'

5. Sleep/klik een foto in het voorziene kader (een foto van minimum 1200x800 pixels).

6. Klik onderaan op 'Opslaan'