Hoe alle producten van een merk importeren?

Het is mogelijk om een lijst met alle ondersteunde merken te openen en alle producten van één of meerdere merken te importeren

Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u bijna alle producten van een merk heeft, kan het interessant zijn om alle producten van dat merk in één keer te importeren. Optios vraagt regelmatig productupdates van productleveranciers en probeert een centrale productdatabase bij te houden waar u van kunt profiteren.

Je kan de volledige lijst met producten die in onze database aanwezig is nakijken en merken importeren indien je een Optios Business Plus (of hoger) abonnement hebt.

1. Ga naar "Producten"

2. Product toevoegen

3. Plaats de muisaanwijzer op de pijl-omlaag in de importknop

4. Klik op "From database"

Nu krijg je een complete lijst van alle ondersteunde merken en hoeveel producten er per merk in de database zitten.

Om de producten van een of meerdere merken te importeren:

1. Schakel de selectievakjes naast de merknamen in

2. Klik onderaan op de knop "Import"