Waarom kan ik niet meer klikken op "instellingen"?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Controleer of u aangemeld bent met het juiste wachtwoord.

Om toegang te krijgen tot de rapporten en de instellingen moet je aangemeld zijn met het "manager-wachtwoord".

Wat is het "manager-wachtwoord" ?
Je kan in Optios verschillende wachtwoorden aanmaken en per wachtwoord aparte rechten toekennen.
Het "manager-wachtwoord" is het wachtwoord dat het recht "manager" toegekend gekregen heeft.

Waar kan ik de rechten instellen ?
Ga naar Instellingen > Gebruikers > Klik een gebruiker aan > Rechten
Vink de juiste rechten aan en klik op "Opslaan"

Ik weet mijn "manager-wachtwoord" niet meer ?
Stuur gerust een mailtje naar support@optios.net, dan nemen we contact op om een nieuw wachtwoord in te stellen.