Hoe kan ik de prijs van diensten aanpassen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je wil 1 of enkele diensten aanpassen
1. Ga naar instellingen
2. Kies 'Diensten'
3. Open de categorie door erop te klikken
4. Bij de gewenste dienst klik je rechts op het vierkantje met potlood erdoor.

5. Geef de nieuwe prijs in
6. Opslaan

Je wil meerdere prijzen aanpassen
1. Ga naar instellingen

2. Kies Diensten

3. Boven rechts klik je op Acties en kies overzicht
4. Pas de prijs aan van de diensten, deze worden automatisch opgeslagen

Je wil de prijs van alle diensten in een categorie bijwerken? (In percentage)
1. Ga naar instellingen

2. Kies Diensten

3. Open de categorie die je wil wijzigen via het vierkant icoontje met potlood
4. Geef het percentage in waarmee je alle diensten wil verhogen
5. Opslaan

Werk je met menu's in je salon?
De prijzen zijn automatisch ook aangepast in je menu's, tenzij
➡️ Aparte menuprijs
Als je in een menu zelf een prijsverandering hebt gemaakt, is deze niet meer gesynchroniseerd met de dienst en dient deze manueel aangepast te worden in het menu.
Als je de oude dienst vervangt door de nieuwe dienst, is deze terug gesynchroniseerd.
➡️ Rekeningen die reeds openstonden op de kassa in de kolom "open rekeningen" zullen niet aanpassen.
Je kan de rekening manueel aanpassen of verwijderen en opnieuw openen. Nu zal de prijswijziging gesynchroniseerd zijn.