Hoe kan je instellen vanaf wanneer er druk/oranje verschijnt op de online afspraken?
Hoe kan je instellen vanaf wanneer er druk/oranje verschijnt op de online afspraken?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige salons vinden het handig om klanten te laten zien wanneer het druk, vrij of volzet is in het salon. Of je wil juist niet laten zien dat het druk is, maar enkel volzet of vrij. Het gaat erom dat jouw klanten zo gemakkelijk mogelijk een geschikte datum en uur kunnen vinden om langs te komen. Je kan deze instelling zelf aanpassen via

1. Druk op "Instellingen"
2. Druk op "Agenda"
3. Druk op "Online afspraken"
4. Verschuif de schuifknop onder de titel "Maximum aantal momenten om druk weer te geven"
• Wanneer je de schuiver op 0 plaatst, zal "druk" of de oranje bol nooit weergegeven worden.
• Wanneer je de schuiver op 10 plaatst, zal "druk" of de oranje bol pas weergegeven worden vanaf slechts 10 vrije momenten meer beschikbaar zijn voor de gekozen diensten.
• Wanneer je de schuiver op 50 plaatst, zal "druk" of de oranje bol héél snel (altijd) weergegeven worden.
5. Druk onderaan op "Opslaan".