Hoe kan ik de Facebook pixel installeren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je graag een beter overzicht van het aantal online afspraken die door jouw Facebook advertenties gemaakt worden? Wil je meer rendement halen uit je Facebook campagnes en meer online afspraken via Facebook behalen?
Dit kan door het koppelen van jouw Optios account aan jouw Facebook campagnes via de Meta Pixel = Facebook Pixel.

De Meta-pixel is een stukje code dat je op je website plaatst. Meer informatie over het aanmaken van een Meta Pixel vind je hier:
https://www.facebook.com/business/help/952192354843755

Wanneer je een Meta pixel aangemaakt hebt, kan je in de code van de pixel een nummer terugvinden. Dat nummer moet je kopiëren en plakken in jouw Optios account instellingen.

Deze kan je terugvinden via :

1. Instellingen
2. Marketing
3. Facebook Pixel

4. Vul jouw nummer in het vakje onderaan en druk op "Opslaan".

Nu is je Meta pixel gekoppeld en kan je binnen Facebook meten hoeveel online afspraken er gemaakt zijn via de Facebook Campagnes.