Kan een klant meer betalen in bancontact om cash terug te krijgen (of fooi geven)?
Kan een klant meer betalen in bancontact om cash terug te krijgen (of fooi geven)?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw klant vraagt of het mogelijk is om meer te betalen met de kaart om het dan in cash terug te krijgen? Of misschien was uw klant wel zo tevreden met de service dat ze graag een fooi achterlaten, maar ze betalen per kaart?

1. In de rekening van de klant klik je op het bancontact icoon

2. Je geeft het bedrag dat de klant wil betalen in in het laatste vakje
(waar standaard €0 staat).
3. Je klikt op 'Bevestigen'
4. Het systeem zet de rekening als betaald en geeft aan dat er een bedrag in cash dient terug gegeven te worden.

Dit bedrag kan je nu ofwel terugbetalen vanuit de kassa aan de klant of in uw fooienpot steken.

VOORBEELD