Betaalmiddelen toevoegen aan kassa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het toevoegen van betaalmiddelen op de kassa (bv. afrekenen met creditcard) kan je navigeren naar:
1. Instellingen
2. Kassa
3. Betaalmiddelen
4. Activeer de betaalmiddelen door erop te klikken (blauwe omkadering verschijnt)
5. Druk onderaan op "Opslaan"

Indien je zelf een extra betaalmiddel wil toevoegen zoals "Payconiq" bijvoorbeeld, dan kan je deze zelf gemakkelijk aanmaken.

1. Klik onderaan op "Aanmaken".
2. Geef de naam in van het nieuwe betaalmiddel en kies een kleur.
3. Klik op "Opslaan"
4. Activeer Payconiq door erop te klikken (blauwe omkadering verschijnt)
5. Druk onderaan op "Opslaan"

Je zal deze nu kunnen gebruiken aan de kassa.