Klanten
Hoe kan ik extra categorieën van opmerkingen toevoegen aan een klant?
Hoe kan ik extra categorieën van opmerkingen toevoegen aan een klant?
Sven Cornelis avatar
Geschreven door Sven Cornelis
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je extra nota's wil schrijven en deze nota's wil onderverdelen in verschillende mappen of categorieën kan dat eenvoudig via

1. Instellingen
2. Klanten
3. Categorieën
4. Aanmaken
5. Vul de naam van de map of categorie die u wenst aan te maken in (bv. techniek)
6. Druk op "Opslaan".

Wanneer je nu een klant gaat opzoeken via het klantenbestand zal je merken dat de mappen of categorieën die je aangemaakt hebt bij elke klant tevoorschijn komen (bv. techniek). Wanneer je nu op één van de mappen of categorieën klikt, kan je nota's toevoegen in die map. Druk daarvoor op "Aanmaken" en vul de gewenste tekst in.

Merk op dat er een mogelijkheid is om een foto te uploaden bij elke opmerking of notitie die je maakt. Daarnaast kan je ook instellen of de notities zichtbaar moeten zijn op de kassa (tijdens het afrekenen) en/of op de agenda (bij de afspraak van de klant)