Hoe kan ik een (herhalend) blok verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt een blok of een herhalende reeks blokken gebruikt in je agenda omdat je niet wil dat jouw klanten kunnen boeken gedurende deze periodes. Wil je zo een blok verwijderen?

Dat kan op een snelle manier via de agenda:
1. Agenda
2. Dubbelklik op het blok
3. Verwijderen
4. Klik op "Ja"

Wil je een hele reeks herhalende blokken verwijderen?

1. Agenda
2. Dubbelklik op het blok
3. Verwijderen
4. Schakel het vinkje "Verwijder toekomstige blokken" in
5. Klik op "Ja"

Nu zal de volledige reeks vanaf het blok waarop je gedubbelklikt hebt verwijderd worden.

Let op: Indien je dus slechts enkele blokken dient te verwijderen uit de hele reeks van blokken, dien je het vinkje "verwijder toekomstige blokken" niet in te schakelen.