Hoe kan ik herhalend blok inplannen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U heeft een blok dat regelmatig terugkomt in uw agenda? Bv voor een wekelijkse afspraak? Dan kan je dit gemakkelijk inplannen zodat u niet steeds een nieuw blok dient te maken.

1. Klik op een tijdstip in de agenda
2. Druk op de knop 'Blok', rechts naast 'Afspraak'
3. Kies het type blok die je wil plaatsen
4. Vink nu "Herhalen" aan.

Nu kan je verschillende opties instellen.
- Herhaal elke ...weken, bv elke 1 week
- Stop na: Je kan kiezen om * op een bepaalde datum te stoppen
* na een specifiek aantal weken te stoppen
* oneindig door te gaan
5. Druk op 'Opslaan'

Gerelateerd artikel: "Hoe kan ik een (herhalend) blok verwijderen?" :
https://optios1.zendesk.com/hc/nl/articles/360011588480-Hoe-kan-ik-een-herhalend-blok-verwijderen-